خواص تخم مرغ سبز برای پیشگیری از سرطان سینه

خواص تخم مرغ سبز برای پیشگیری از سرطان سینه

خواص تخم مرغ سبز برای پیشگیری از سرطان سینه

خواص تخم مرغ سبز برای پیشگیری از سرطان سینه

تخم مرغ یکی از مهمترین مواد در سبد غذایی خانوار شناخته شده است و اکثر شما با خواص بی نطیر آن آشنا می باشید. تخم مرغ حاوی مقدار زیادی پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و املاح می باشد که خود به تنهایی می تواند بسیاری از مواد مورد نیاز بدن را تامین کند. تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک می تواند منبع بسیار خوبی برای تامین مواد مورد نیاز بدن به غیر از ویتامین C می باشد. تخم مرغ منبع بسیار مناسبی برای تامین پروتئین، املاح (سلنیم، روی، آهن، کلسیم)، ویتامین (A، B، D، C، E) می باشد. کولین یکی دیگر از مواد بسیار مهمی است است که در تخم مرغ یافت می شود. در واقع کولین موجود در تخم مرغ می تواند حدودا ۲۴ درصد خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد. برای اطلاعات بیشتر می توانید این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.

مزایای تخم مرغ سبز برای پیشگیری از سرطان سینه

یکی از بیماری هایی که در سال های اخیر گسترش یافته و موجب نگرانی بسیاری بانوان از گردیده “سرطان پستان” و یا “سرطان سینه” می باشد و اکثر خانم ها به دنبال یافتن راهکارهایی برای پیشگیری از بروز این بیماری می باشند. کولین ماده ای است که می تواند خطر ابتلا به این بیماری را تا حد زیادی کاهش دهد. حال ممکن است این سوال برای شما مطرح شود که در چه مواد غذایی کولین وجود دارد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که مواد غذایی مانند مرغ، تخم مرغ، ماهی، ماکیان، جوانه گندم، کلم بروکلی، قارچ، دانه انار، گردو، بلوبری، اسفناج، عدس و … دارای مقدار زیادی کولین می باشند. همانطور که گفته شد تخم مرغ نیز یکی از مواردی است که در آن مقدار زیادی کولین یافت می شود (این ماده غذایی بسیار مهم در زرده تخم مرغ به وفور یافت می شود). معمولا بانوان باید به طور روزانه ۴۲۵ میلی گرم کولین دریافت کنند و یک تخم مرغ متوسط حاوی ۱۱۰ میلی گرم کولین می باشد.

روزانه چند عدد تخم مرغ برای پیشگیری از سرطان سینه باید مصرف کرد؟

محققان دریافتند که مصرف روزانه تخم مرغ خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد. اما با توجه به اینکه در قسمت زرده تخم مرغ مقدار زیادی کلسترول وجود دارد، بسیاری از افراد این ماده غذایی را از برنامه خود حذف می کنند. اما باید بدانید که تخم مرغ حاوی مقدار زیادی اسید چرب (امگا ۶)، کولین و B کمپلکس می باشد.

اسید چرب (امگا ۶): این ماده با افزایش دادن ترکیب های ضدالتهابی خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد.

کولین: در واقع کولین موجود در تخم مرغ می تواند حدودا ۲۴ درصد خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد.

B کمپلکس: باعث بهبود عملکرد سلول های بدن می شود و همین امر موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان می گردد.

محققان با مطالعه برنامه غذایی بانوان، دریافته اند خانم هایی که در سنین کمتر (کودکی – نوجوانی – بزرگسالی) از فیبر و یا مواد غذایی مذکور استفاده می نمودند حدود ۱۸ درصد کمتر به سرطان سینه مبتلا می شوند. همچنین افرادی که در هفته حدود ۶ تخم مرغ در برنامه غذایی خود دارند و از آن به طور مداوم مصرف می کنند، ۴۴ درصد کمتر از افراد دیگر به سرطان پستان مبتلا می شوند.  استفاده از تخم مرغ هایی که به صورت مکانیزه، بدون دخالت دست و بدون آنتی بیوتیک تولید می شود مانند تخم مرغ سبز پورعلی می تواند تاثیر بیشتری برای پیشگیری از سرطان داشته باشد. شما می توانید برای خرید تخم مرغ به نمایندگی تخم مرغ  سبز مراجعه کنید. همچنین شما می توانید برای اطلاع از قیمت عمده تخم مرغ کلیک کنید.

 ویتامین های موجود در تخم مرغ:

  • تخم مرغ حاوی ویتامین B-5 می باشد که از سلامت سیستم عصبی بدن محافظت می کند. 
  • تخم مرغ حاوی بیوتین است که باعث تقویت سیستم های بینایی و حرکتی انسان می گردد.
  • تخم مرغ حاوی ویتامین B-6 که به تولید ماده نوروترانسمیترها کمک می کند.
  • تخم مرغ حاوی ویتامین B-12 می باشد که این ویتامین باعث ترشح ماده ای به نام میلین در بدن می شود و این ماده باعث تسریع و بهبود عملکرد سلول های عصبی منتقل کننده پیام های عصبی می شود. همچنین این ماده از بروز بیماری های روانی جلوگیری می کند. 
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *