دستور پخت کیک خوشمزه با تخم مرغدستور پخت کیک خوشمزه با تخم مرغ

دستور پخت کیک خوشمزه با تخم مرغ

دستور پخت کیک خوشمزه با تخم مرغدستور پخت کیک خوشمزه با تخم مرغ

دستور پخت کیک خوشمزه با تخم مرغ

گاهی اوقات ممکن است تمایلی به مصرف تخم مرغ نداشته باشید اما به دلیل داشتن مواد مغذی فراوان باید آن را در برنامه غذایی خود و اعضای خانواده تان قرار بدهید و همواره به دنباره چاره ای هستید که این ماده غذایی را حذف نکرده چه بسا با طبخ آن به شکل های مختلف کودکان و افراد خانواده را به مصرف آن علاقمند و تشویق کنید و یا در بعضی مواقع دلتان می خواهد در میان وعده به همراه چای و یا دمنوش هایی که تهیه می کنید کیک نیز میل کنید اما به هر دلیلی نمی توانید به شیرینی فروشی ها و سوپر مارکت ها بروید ، به همین دلیل در این مطلب دستور طبخ چند نمونه از کیک های خانگی و بسیار خوشمزه را برای شما ارائه خواهیم داد که با استفاده از آن می توانید در کنار تامین مواد مورد نیاز بدن از آن لذت ببرید. اگر به دنبال خرید تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک برای پخت کیک های خوشمزه هستید، تخم مرغ سبز پورعلی گزینه ای مناسب برای شما می باشد. جهت خرید تخم مرغ به نمایندگی تخم مرغ سبز مراجعه نمایید. همچنین می توانید برای اطلاع از قیمت عمده تخم مرغ بر روی لینک کلیک کنید.

دستور پخت کیک سه تخم مرغی

یکی از کیک های بسیار خوشمزه ای که طرفدار بسیار زیادی دارد و می توانید در وعده صبحانه و عصرانه از آن استفاده کنید ، کیک سه تخم مرغی می باشد. این نوع کیک بسیار لطیف بوده و برای افرادی که مشکل گوارشی دارند بسیار مناسب است.

مواد لازم:

تخم مرغ ۳ عدد

بیکینگ پودر ۲ قاشق

وانیل ۱/۸ قاشق

روغن ۳/۴ لیوان

شیر ۳/۴ لیوان

آرد ۱۹۰ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

نمک به میزان لازم

دستور پخت: ابتدا آرد ، بیکینگ پودر و نمک را ۳ بار از الک رد کنید. سفیده های تخم مرغ را از زرده جدا کرده و سفیده را در ظرف مناسب بریزید سپس نیمی از شکر موجود را (حدود ۷۵ گرم) اضافه کنید و آن را هم بزنید تا یک دست و سفت شود ، مواد تهیه شده را در یخچال قرار دهید. یک ظرف مناسب دیگر برداشته و زرده ها را به همراه وانیل و شیر با هم ترکیب کنید و با دور تند هم زن آن را مخلوط نموده و سریعا روغن را اضافه کنید. در این مرحله مایع سفیده و مایع زرده را با هم ترکیب کنید و با دور کند هم زن به صورت دورانی حرکت دهید تا مواد کاملا به خورد هم برود. در آخر مایع بدست آمده را درون یک قالب چربی که دیواره های آن حداقل ۲۰ سانت باشد برید و در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۶۰ درچه فارنهایت) قرار دهید تا به مدت یک ساعت بپزد. بعد از اتمام زمان پخت آن را از فر خارج نموده و اجازه دهید تا کمی خنک شود سپس آن را با هر مواد خوشمزه ای که دوست دارید تزئین کنید.

دستور پخت کیک کشمش و گردو با تخم مرغ

مواد لازم:

آرد ۲ پیمانه

تخم مرغ ۴ عدد

گردو نصف پیمانه

کشمش یک پیمانه

کره ۱۴۰ گرم

شیر نصف پیمانه

شکر یک پیمانه

پودر هل یک قاشق چایخوری

بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

پوست پرتقال رنده شده به میزان دلخواه

دستور پخت: ابتدا کره را در دمای اتاق گذاشته تا کمی شل شود سپس شکر را به آن اضافه نموده و خوب هم بزنید. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا جایی کف کند. در مرحله بعدی وانیل را به تخم مرغ اضافه کرده و آن را هم بزنید. بعد از انجام تمام مراحل فوق هردو مایع را با هم نرکیب کنید و پوست پرتقال ، کشمش و گردو را به مایع اضافه کنید و اجازه دهید کمی استراحت کند. در ظرفی دیگر آرد و بیکینگ پودر را از الک رد کنید و داخل مایع تهیه شده بریزید. به وسیله یک هم زن به مدت ۳ دقیقه آن را هم بزنید تا یک دست شود. بعد از اتمام تمام مراحل گفته شده مایع را درون یک قالب چرب ریخته و به مدت یک ساعت در فر با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا خوب بپزد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *