طرز تهیه اسنک تخم مرغ ویژه کودکان

طرز تهیه اسنک تخم مرغ ویژه کودکان

طرز تهیه اسنک تخم مرغ ویژه کودکان

طرز تهیه اسنک تخم مرغ ویژه کودکان

کودکان به دلیل اینکه در حال رشد هستند باید از برنامه غذایی بسیار مناسبی برخوردار باشند تا خط رشد آن ها سیر صعودی داشته باشد. اغلب والدین همواره به دنبال تهیه میان وعده هایی هستند که علاوه بر تامین مواد مورد نیاز بدن فرزندشان ، آن ها را مشتاق به خوردن میان وعده ببینند. معمولا کودکان به سادگی مایل به خوردن میان وعده های با ارزش غذایی بالا نیستند و اغلب به دنبال خوردن خوراکی هایی مانند چیپس ، پفک و کیک هستند ، بنابراین والدین علاقمند به طبخ غذاهایی می باشند که علاوه بر ارزش غذایی ظاهر زیبایی داشته تا کودکانشان ترغیب شوند. همانطور که می دانید تخم مرغ یکی از غذاهای پر مصرف در دنیا شناخته شده است که سرشار از ویتامین ، پروتئین ، مواد معدنی و املاح می باشد. غذای خوب بستگی به برنامه غذایی فرزند شما دارد ، والدین علاوه بر اینکه باید به میزان غذای مصرفی کودک توجه کنند ، کیفیت غذای کودک را نیز باید مورد توجه قرار دهند. نکته مهمی که لازم است گفته شد ، این است که یک وعده کامل غذایی مولتی ویتامین دار با مصرف یک عدد تخم مرغ برابری می کند. ما در ادامه نحوه پخت اسنک تخم مرغ را به شما آموزش خواهیم داد. شما می توانید برای خرید تخم مرغ های با کیفیت با نمایندگی تخم مرغ سبز تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید برای اطلاع از قیمت عمده تخم مرغ کلیک کنید.

طرز تهیه اسنک تخم مرغ ویژه کودکان

مواد لازم:

زرده تخم مرغ

سینه مرغ

نان تست

پنیر پیتزا

سس مایونز

نحوه طبخ: در مرحله اول سینه مرغ و تخم مرغ ها را آب پز کنید ، سپس بر روی نان تست سس مایونز مالیده و در مرحله بعد سینه مرغ پخته شده را ریش ریش نموده و بر روی سس مایونز قرار دهید. بعد از پایان تمام مراحل قبل زرده  تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک پخته شده و پنیر را اضافه کنید. در پایان نان تست دیگری را روی آن قرار داده و داخل ساندویچ ساز بگذارید. شما می توانید با پخت این غذا در وعده عصرانه برای کودکان خود ، آن ها را تشویق به خوردن میان وعده کنید.

اسنک بیلینیس

مواد لازم:

پودر خمیر مایه ۷ گرم

آرد ۲ صفر ۷۰ گرم

خامه ۴۰ گرم

شیر ۹۰ گرم

تخم مرغ یک عدد

لیمو ترش متوسط یک عدد

پنیر خامه‎ای ۹۰ گرم

ماهی سالمون دودی ۱۵۰ گرم  (در صورت تمایل می توانید از مرغ یا ژامبون استفاده کنید)

پودر قند نصف قاشق غذاخوری

نحوه طبخ: زرده تخم مرغ را از سفیده جدا نموده و زرده را هم بزنید. در مرحله بعد شیر و خامه را با یکدیگر مخلوط کرده و آرد و پورد خمیر مایه را به آن اضافه کنید. سپس اجازه دهید که ترکیب به مدت ۶۰ دقیقه در دمای معمولی اتاق استراحت کند. در ظرفی جداگانه سفیده تخم مرغ را با نمک هم بزنید تا جایی که کف کند و آن را به خمیر اضافه کنید طوری که کف سفیده دیده شود. ماهیتابه ای مناسب انتخاب کنید ، داخل آن روغن ریخته و بعد از گرم شدن آن ، خمیر ها را به صورت دایره ای (قطر آن ۸ الی ۱۰ سانت) ریخته و دو طرف آن را با شعله ملایم به رنگ طلایی درآورید. برای تهیه مواد روی بیلینیس ابتدا پنیر خامه ای را در کاسه ریخته و آن را با چنگال هم بزنید تا شل شود ، سپس آبلیمو ترش را اضافه کنید. در این مرحله پنیر را بیافزایید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه طعم ترش لیمو را به خود بگیرد ، سپس پودر قند را اضافه و آن را هم بزنید. در پایان ماهی (مرغ یا ژامبون) پخته شده را روی خمیر آماده شده قرار دهید و آن را میل کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *