طرز تهیه بستنی خوشمزه با تخم مرغ

طرز تهیه یک بستنی خوشمزه با تخم مرغ

طرز تهیه بستنی خوشمزه با تخم مرغ
طرز تهیه بستنی خوشمزه با تخم مرغ

همانطور که می دانید بدن انسان روزانه به مقدار زیادی پروتئین ، ویتامین ، مواد معدنی و املاح نیاز دارد و افراد همواره باید موادی را در برنامه غذایی خود قرار دهند که از ارزش غذایی بسیار بالا برخوردار باشد. لبنیات ، حبوبات ، تخم مرغ  و گوشت تا حد زیادی می تواند نیازهای پروتئینی بدن انسان را تامین کند. همانطور که گفته شد یکی از راه های تامین مواد مورد نیاز بدن تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک می باشد ، اما بعضی از افراد بعد از مدتی به دلیل تکرر مصرف آن به صورت نیمرو ، آب پز و املت از آن خسته می شوند و تخم مرغ را از برنامه غذایی خود حذف می کنند اما باید بگوییم که این ماده غذایی کامل را می توانید به شکل های مختلف مصرف کنید. برای مثال ترکیب آن با مواد غذایی دیگر و یا حتی به صورت بستنی !! دستورالعمل تهیه این نوع بستنی بسیار آسان می باشد که در ادامه آن را آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه یک بستنی خوشمزه با سفیده تخم مرغ

مواد مورد نیاز: 

  • شیر پاستوریزه یک لیوان
  • گلاب یک قاشق
  • شکر ۴ قاشق سوپخوری
  • سفیده تخم مرغ یک عدد
  • وانیل به مقدار لازم
  • نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

در ابتدا شیر را بر روی حرارت گذاشته ، شکر و گلاب را به آن اضافه می کنیم ، آن را هم میزنیم تا جایی شکر کاملا حل شود. در مرحله بعد سفیده تخم مرغ را با وانیل ترکیب می کنیم تا سفت شود ، سپس هر دو مواد را با هم مخلوط کرده با همزن آن را هم می زنیم و بعد از چند دقیقه داخل یخچال می گذاریم. هر نیم ساعت مواد را از یخچال بیرون آورده و هم میزنیم. بعد از حدودا سه ساعت بستنی آماده است و می توانید آن را میل کنید.

طرز تهیه بستنی با زرده تخم مرغ و شیر

مواد مورد نیاز: 

  • شیر یک فنجان 
  • نمک ۱/۴ قاشق چایی خوری 
  • زرده تخم مرغ سبز ۷ عدد
  • شکر ۱۷۵ گرم 
  • خامه پرچرب ۴۸۰ گرم 
  • عرق نیشکر ۳ قاشث سوپخوری
  • جوز رنده شده ۱/۴ قاشق چایی خوری
  • وانیل ۱ ثاشق چایی خوری

طرز تهیه: 

ابتدا شیر را بر روی حرارت گذاشته و نمک را به آن اضافه می کنیم تا به نقطه جوش برسد . در ظرفی مناسب زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا نموده و زرده را با شکر ترکیب می کنیم و کم کم مقداری از شیر داغ را به به آن اضافه می کنیم. بعد از چند دقیقه ترکیب به دست آمده را به باقیمانده شیر اضافه می کنیم و مجددا بر روی حرارت می گذاریم. به وسیله یک قاشق چوبی به مدت ۵ دقیقه آن را هم بزنید تا کمی غلیظ شود ، بعد از این مرحله مایع را از یک صافی تمیز رد کنید و خامه ، وانیل ، عرق نیشکر و جوز را اضافه کنید. مایع به دست آمده را حدودا ۱۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شود. در مرحله آخر مایع را از یخچال بیرون آورده و در بستنی ساز قرار دهید بعد از اینکه حالت بستنی را به خود گرفت حدود ۳ ساعت در فیریز قرار داده و بعد آن را میل کنید. 

در صورت تمایل می توانید برای خرید خرید عمده تخم مرغ با نمایندگی تخم مرغ سبز تماس بگیرید تا از قیمت عمده تخم مرغ اطلاع یابید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *