طرز تهیه خورشت تخم مرغ و قارچ

طرز تهیه خورشت تخم مرغ و قارچ

طرز تهیه خورشت تخم مرغ و قارچ

طرز تهیه خورشت تخم مرغ و قارچ

یکی از مواد غذایی مقوی که سرشار از پروتئین و ویتامین می باشد و طرفداران بسیاری دارد تخم مرغ است. اغلب خانواده ها به طور مستقیم و غیر مستقیم از این ماده غذایی خوشمزه و مقوی استفاده می کنند. به دلیل این که تخم مرغ دارای مواد مغذی بسیاری از جمله پروتئین ، کربوهیدرات ، کلسیم ، آهن ، کولین ، فسفر ، سدیم و پتاسیم می باشد توصیه می شود والدین به هیچ عنوان این ماده غذایی را از وعده های غذایی فرزندان خود حذف نکنند. می توان با استفاده از تخم مرغ انواع غذاهای متنوع و لذیذ از جمله انواع کوکوها ، انواع خورشت ها ، انواع کیک ها و غذاهای متنوع دیگر را طبخ کرد.

طرز تهیه خورشت قارچ و مرغ

همانطور که می دانید تنوع غذاهایی که می توان با استفاده از تخم مرغ درست کرد بسیار زیاد می باشد ، در این بخش طرز تهیه خورشت قارچ و مرغ را که تخم مرغ هم یکی از مواد اولیه آن می باشد را شرح می دهیم.

  1. ابتدا درون ماهیتابه ای کمی روغن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود ، سپس قارچ هایی را که نگینی خرد کرده اید را درون ماهیتابه بریزید و کمی تفت دهید ، توجه داشته باشید که قارچ ها فقط مقداری تفت داده شود و سرخ نشود ، سپس نمک ، آرد و فلفل را به قارچ هایی که تفت داده اید اضافه کنید و پس از آن که مخلوط کردید از روی حرارت بردارید.
  2. سیر و پیاز را خرد کنید و درون قابلمه کمی روغن بریزید و آن ها را سرخ کنید سپس سینه ی مرغ را که از قبل خرد کرده اید را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا مقداری رنگ مرغ ها تغییر کند. پس از آن که مرغ ها را تفت دادید و رنگ آن عوض شد ، یک لیوان آب ، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم مرغ ها بپزند.
  3. پس از این که مرغ ها کاملا پخت و نرم شد ، درون یک ظرف زرده تخم مرغ را به خوبی هم بزنید ، سپس به خورشت اضافه کرده و به خوبی با مواد خورشت مخلوط کنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت آرام و ملایم خورشت بجوشد.
  4. بعد از ۱۵ دقیقه که خورشت جوشید و تخم مرغ های آن نیز کاملا پخت ، می توانید خورشت را درون ظرف بکشید و با نان و یا برنج میل کنید.

طرز تهیه خورشت قارچ و تخم مرغ

یکی دیگر از خورشت های خوشمزه و مقوی که با استفاده از تخم مرغ به راحتی در کوتاه ترین زمان می توانید آماده کنید ، خورشت قارچ و تخم مرغ می باشد که در ادامه مواد اولیه و همچنین طرز تهیه آن را شرح می دهیم.

موارد مورد نیاز برای تهیه خورشت قارچ و تخم مرغ

  • روغن: به مقدار کافی
  • عصاره مرغ: یک عدد
  • پیاز و فلفه دلمه: از هر کدام یک عدد ، به صورت خلال شده
  • تخم مرغ: یک عدد
  • قارچ: ۲۰ عدد قارچ حلقه شده
  • آبلیمو: ۱/۴ پیمانه
  • آب: به مقدار یک و نیم پیمانه
  • رب: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورشت قارچ با استفاده از تخم مرغ سبز

  1. قارچ هایی را که به صورت حلقه شده خرد کرده اید را درون ماهیتابه بریزید و به آن کمی آبلیمو اضافه کنید ، سپس درب ماهیتابه را بگذارید تا آب های میان بافتی درون قارچ ها خارج شده و خشک شود ، پس از این که آب قارچ ها خشک شد ، با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
  2. فلفل دلمه ای هایی را که به صورت خلال شده خرد کرده بودید را درون ماهیتابه ای با اندکی روغن تفت دهید تا کمی نرم شود ، سپس پیازهای خرد شده را اضافه کنید و به همراه فلفل دلمه ای ها تفت دهید.
  3. پس از این که فلفل دلمه ای و پیاز تفت داده شد ، آب ، عصاره مرغ و رب را به آن ها اضافه کنید تا بجوشد ، در این هنگام قارچ ها را اضافه کنید تا به مدت ۳۰ دقیقه با مواد دیگر بجوشد و جا بیفتد سپس تخم مرغ سبز را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید ، توجه داشته باشید که تخم مرغ را به خوبی با تمامی مواد مخلوط کنید و فقط در یک جا سفت نشود.
  4. پس از سه دقیقه خورشت شما آماده است و می توانید به همراه نان و یا برنج میل نمایید.

همچنین می توانید چنانچه قصد خرید عمده تخم مرغ سبز پور علی را دارید با نمایندگی تخم مرغ استان خود هماهنگی لازم را داشته باشید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *