طرز تهیه و پخت پوره عدس قرمز با تخم مرغ

طرز تهیه و پخت پوره عدس قرمز با تخم مرغ

طرز تهیه و پخت پوره عدس قرمز با تخم مرغ

طرز تهیه و پخت پوره عدس قرمز با تخم مرغ

آیا می دانید که تنوع در غذاهای مصرفی روزانه تا چه حدی می تواند بر روی اشتها و تامین مواد مختلف بدن تاثیر گذار باشد؟ همانطور که مستحضر هستید تخم مرغ یکی از غذاهای پرخاصیتی است که هرگز نباید از برنامه غذایی حذف شود اما بسیاری از افراد بعد از مدتی از مصرف این ماده غذایی به صورت نیمرو ، املت و آبپز امتناع می کنند و از آن دل زده می شوند به همین دلیل افراد باید به دنبال راهکاری برای تنوع بخشیدن به این ماده غذایی باشند تا علاوه بر اینکه ارزش غذایی آن را افزایش دهند ، اعضای خانواده خود را به آن علاقمند کنند. باید توجه داشته باشید که تخم مرغ را با موادی ترکیب کنید که هم ارزش غذایی بالایی داشته باشد و هم رنگ آن را زیبا تر کند چرا که زیبایی رنگ غذا آن را اشتها آور تر می کند و کودکان تشویق به مصرف آن می شوند. لازم است گفته شود که توجه به کیفیت مواد نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. در ادامه این مطلب یکی از غذایی هایی که بسیار خوشمزه بوده و به تامین مواد مورد نیاز بدن کمک می کند را توضیح خواهیم داد. اگر به دنبال خرید تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک با کیفیت برای پخت پورا عدس قرمز هستید، تخم مرغ سبز پورعلی گزینه ای مناسب برای شما می باشد. جهت خرید تخم مرغ به نمایندگی تخم مرغ سبز مراجعه نمایید. همچنین می توانید برای اطلاع از قیمت عمده تخم مرغ بر روی لینک کلیک کنید.

طرز تهیه و پخت پوره عدس قرمز با تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک

مواد لازم: 

عدس قرمز ۲ پیمانه

گشنیز خرد شده یک قاشق غذاخوری

پودر تخم گشنیز یک قاشق چایخوری

سرکه یک قاشق غذاخوری

تره فرنگی ۳ عدد

آب مرغ فاقد چربی یک لیتر

نعنای خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

جعفری به میزان لازم (برای تزئین)

فلفل و نمک به میزان لازم

دستور پخت: ابتدا عدس ها را در یک قابلمه مناسب ریخته و تره فرنگی ، گشنیز تازه ، پودر تخم گشنیز ، نعنا ، سرکه و آب مرغ را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم اجاق گاز می گذاریم . پس از این که  آب جوشید در این مرحله باید شعله کم نموده و اجازه دهیم به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه عدس ها بپزد و آب آن بخار شود. در مرحله بعد نمک و ادویجات مورد علاقه خود را به آن اضافه نموده و کاملا مخلوط می کنیم. چند قالب متوسط را چرب نموده و مواد را دانخل آن بریزید سپس وسط آن یک حفره ایجاد نموده و یک تخم مرغ داخل آن می شکنیم. روی ظرف را کاملا با فویل آلومینیومی پوشانده و داخل فر قرار می دهیم. اجازه دهید تا مواد به مدت ۲۰ دقیقه با ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۶۰ درجه فارنهایت) کاملا پخته شود. پس از این که کاملا پخته شد روی آن را با جعفری تزئین نموده و آن را سرو کنید.

نکته:

  • ممکن است چربی اضافه آب مرغ برای برخی افراد خوش آیند نباشد ، می توانید برای از بین بردن آن آب مرغ را در یخچال قرار داده تا یخ بزند سپس چربی آن را بردارید.
  • این غذا برای افرادی که رژیم لاغری دارند و غذای کم چرب مصرف می کنند ، مناسب است.
  • با توجه به مقوی بودن عدس قرمز می توانید از آن در تهیه غذاهای دیگری مانند سس ماکارونی استفاده کنید.
  • عدس قرمز می توانید به کاهش وزن کمک کند بنابراین ترکیب آن با تخم بسیار اثربخش خواهد بود.
  • عدس قرمز می تواند تا حد زیادی خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
  • عدس قرمز حاوی ۹ گرم پروتئین می باشد. و قادر خواهد بود حدود ۲ درصد از نیاز روزانه‌ برای ویتامین سی ، ۱۸ درصد آهن ، ۱۰ درصد ویتامین B6 ، یک درصد کلسیم و ۹ درصد منیزیم تامین کند.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *