چند غذای خوشمزه با تخم مرغ سبز

چند غذای خوشمزه با تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک (سبز)

چند غذای خوشمزه با تخم مرغ سبز

چند غذای خوشمزه با تخم مرغ سبز

تخم مرغ به عنوان یکی از غذاهای مفید و مغذی سبد غذایی خانوار شناخته شده است که سرشار از پرتئین و املاح بوده و مصرف آن برای سلامتی بسیار ضروری می ­باشد. مصرف این ماده غذایی بسیار مهم برای تمام اقشار جامعه اعم از: کودکان، نوجوانان، جوانان و سالمندان لازم و ضروری است، همچنین وزشکاران برای افزایش حجم عضله­ های خود می­ توانند آن را در رژیم غذایی خود قرار دهند، اما مصرف این ماده غذایی فقط به صورت نیمرو و یا آب پز ممکن است برای همه افراد خسته کنند باشد و بعد از مدتی دیگر تمایلی به مصرف آن نداشته باشند، به همین دلیل پیشنهاد می­ کنیم تخم مرغ را به صورت غیرمستقیم و ترکیب با مواد غذایی دیگر استفاده کنید. ما در ادامه این مقاله دستور تهیه چند نمونه از غذاهای خوشمزه ای که با این ماده غذایی درست می­ شود را اختیار شما عزیزان قرار دهیم. شما می توانید برای پخت غذاهایی که در ادامه توضیح خواهیم داد از تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک استفاده کنید. برای خرید تخم مرغ باید به نمایندگی تخم مرغ سبز مراجعه کنید.

کوفته تخم مرغ:

مواد مورد نیاز تهیه این غذا برای ۶ نفر می­ باشد

مواد لازم:

سیب­ زمینی (پخته شده): ۴ عدد

تخم مرغ: ۷ عدد

پیاز: ۱ عدد (متوسط)

روغن زیتون: ۱ قاشق سوپ­خوری

فلفل قرمز: ۱ عدد

آرد: به مقدار لازم

برگ جعفری: ۲ قاشق سوپ خوری (خرد شده)

پودر سوخاری: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور پخت: در ابتدا ۶ تا از تخم مرغ ­ها را آب پز نموده و پوست آن­ها را جدا کنید، سپس پوست سیب­ زمینی های پخته شده را نیز جدا کرده و آن را رنده کنید. پیاز و فلفل قرمز را خرد کرده (ریز) و در روغن زیتون تفت دهید. شعله گاز را خاموش کرده و سیب زمینی های رنده شده را به آن اضافه کنید. برگ های جعفری را با یک عدد تخم مرغ باقی مانده را به همراه نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. در این مرحله مقداری آرد به اضافه کرده و آن را هم بزنید تا جایی به خمیری سفت تبدیل شود. با خمیر به دست آمده گلوله هایی متوسط تهیه کنید و آن را در پودر سوخاری بغلتانید و با مقداری فاصله از هم در سینی قرار دهید. سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید. سپس از فر خارج کرده و آن را سرو کنید.

کاناپ نیمرو:

مواد مورد نیاز تهیه این غذا برای ۲ نفر می باشد.

مواد لازم:

ژامبون: ۴ الی ۱۰ ورق

تخم مرغ: ۲ عدد

نان همبرگرد: ۱ عدد

نمک: به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس:

زرده تخم مرغ: ۲ عدد

کره: ۱۵۰ گرم

آب سرد: ۲ قاشق سوپ خوری

آب لیمو سنگی: ۱ قاشق سوپ خوری

نمک: به مقدار لازم

دستور پخت: برای تهیه سس در ابتدا باید کره را در ظرفی روی شغله قرار داده تا ذوب شود. ظرف را از روی حرارت برداشته و در ظرفی دیگر زرده تخم مرغ و آب سرد را مخلوط نموده و بر روی حرارت قرار دهید. آن را مدام هم بزنید تا غلیظ شود، در این مرحله شعله گاز را خاموش نموده و آب لیمو ترش و نمک را به آن اضافه کنید. بعد از انجام تمام مراحل گفته شده کره ظوب شده را کم کم به آن اضافه کنید.

نان های همبرگرد را به دو قسمت تقسیم کرده و هر یک را در تابه تفت دهید تا کاملا برشته شود، ورقه های ژامبون را روی هر تکه نان گذاشته و تخم مرغ ها را ئر ظرفی نیمرو کنید. هر نیمرو را روی ورقه ژامبون قرار دهید. سس را روی نیمرو بریزید و آن را میل کنید.

پیتزا تخم مرغ:

شما می توانید با توجه به تعداد افرادی که می خواهید این غذا را تهیه کنید، میزان مواد مورد نیاز را تخمین بزنیدو

مواد لازم:

خمیر پیتزا

پنیرپیتزا

تخم مرغ

سس

دستور پخت: در ابتدا خمیر پیتزا را آماده نموده و در ظرفی مناسب پهن کنید. سس مورد علاقه خود را انتخاب کنید و روی خمیر بمالید، در این مرحله پنیر پیتزا را روی سس ریخته و بگذارید ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزد. حالا با کمک قاشق تخم مرغ را بر روی آن پهن کنید و بازهم اجازه دهید تا ۵الی ۷ دقیقه بپزد. حالا می توانید از خوردن پیتزای تخم مرغ لدت ببرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *